Hu En De
Bíró szerszám és alkatrészgyártó kft.
A sokoldalú fémipari beszállító
A sokoldalú fémipari beszállító
A sokoldalú fémipari beszállító
Katalógus

Cégünk, a Bíró Kft. fiatal, dinamikus csapat, friss tudással és több évtizedes tapasztalattal felvértezve. A magyar tulajdonú vállalat 1991-ben kezdte meg működését szerszámgyártásra szakosodva. Kerestük a kihívásokat, figyeltük a piac igényeit, ezekre reagálva pedig folyamatosan fejlesztettük a gépparkot, a technológiát, és ami a legfontosabb: a tudást! Ennek eredményeként a három évtized alatt felhalmozott tudásanyagot és tapasztalatot ma már fiatal, kreatív szakembereink és mérnökeink állítják megrendelőink szolgálatába. 

Tovább

A szabadalmak már a kezdetektől jelen voltak a cég életében, hiszen Bíró Sándor, a cég alapítója nevéhez több ipari innováció is köthető. Ezek felölelik az összefüggő gyártástechnológiák korszerűsítését a finomkivágás, a képlékenyalakítási munkálatok, a hidegfolyatás területein.

A vállalat a kimagasló, újszerű és egyedi műszaki megoldásokat rövid idő alatt be tudta építeni a napi termelésbe. Mára a Bíró Kft. számos egyedi műszaki megoldása is ipari mintaoltalommal védett. 

„Találmányainkat, szabadalmainkat a mai napig is használjuk a gyártmányfejlesztésben. Ezáltal olyan dolgokat tudunk megoldani a szerszám- és alkatrészgyártás területén, amit mások nem. Ez pedig nagy előny a versenytársakkal szemben” (Bíró Sándor, a Bíró Kft. alapítója)

Referenciák
Vevőink
Kapcsolat
Üzenjen nekünk!
Név
E-mail
Cégnév
Üzenet
Nagy Annamária
Partnerkapcsolati vezető
Bíró szerszám és alkatrészgyártó kft.
© 2020 BÍRÓ Szerszám és Alkatrészgyártó kft. - Minden jog fenntartva