Hu En De
Bemutatkozás

Cégünk, a Bíró Kft. fiatal, dinamikus csapat, friss tudással és több évtizedes tapasztalattal felvértezve. A magyar tulajdonú vállalat 1991-ben kezdte meg működését szerszámgyártásra szakosodva. Kerestük a kihívásokat, figyeltük a piac igényeit, ezekre reagálva pedig folyamatosan fejlesztettük a gépparkot, a technológiát, és ami a legfontosabb: a tudást! Ennek eredményeként a három évtized alatt felhalmozott tudásanyagot és tapasztalatot ma már fiatal, kreatív szakembereink és mérnökeink állítják megrendelőink szolgálatába. 

A kiváló munkaerőnek és a bővülő stratégiai kapcsolatoknak köszönhetően mára kiterjesztettük tevékenységi körünket az alkatrészgyártás területére is, autóipari beszállítóvá váltunk, sőt, olyannyira szerteágazó gyártástechnológiával bírunk, hogy rendkívül rugalmasan tudunk az igényekre reagálni. Azzal, hogy összetettebb, többféle műszaki megoldást igénylő alkatrészt is képesek vagyunk legyártani, kiemelkedünk a szektorban működő cégek közül.

Hosszútávú tervünk, hogy a szerszámgépgyártás és az autóipar mellett olyan iparágakat is kiszolgáljunk, mint a mezőgazdaság, az élelmiszeripar, az egészégügy és a közlekedés. Ezért energiánkat partnereink igényeinek minél magasabb szintű kiszolgálására fordítjuk.

© 2020 BÍRÓ Szerszám és Alkatrészgyártó kft. - Minden jog fenntartva